Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:692555
 
Evaluation:
Published: 27.01.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Vispārīgas ziņas par uzņēmumu    2
2.  Uzņēmumā pielietoto izejvielu raksturojums    5
3.  Ražotā produkcija    14
4.  Produktu ražošanas tehnoloģiskā shēma    15
4.1.  ”Mājas baltmaizes” tehnoloģiskā shēma un tās raksturojums    15
5.  Tehnoloģiskās iekārtas    17
5.1.  Silosi    17
5.2.  Lentas transportieris    18
5.2.1.  Valču konveijers    19
5.3.  Mīklas mīcīšanas iekārta „HDM 50 T”    20
5.3.1.  Pacēlājs „DP1”    21
5.4.  Mīklas dalīšanas iekārta „SD-180”    23
5.5.  Mīklas apaļotājs „CR-260”    25
5.6.  Pirmsraudzēšanas skapis „IK”    27
5.7.  Maizes Formētājs „ТЗМ”    28
5.8.  Tuneļ tipa krāsns „MONDIALMATIC”    29
5.9.  Griešanās iekārta „Selectra 30”    30
5.10.  Iesaiņošanas automāts „Hartmann GBK 220”    31
5.11.  Iepakošanas iekārta „Signode Octopus 1600 B”    32
6.  Aukstumapgāde    34
6.1.  Spirāltipa dzesētājs    34
6.2.  Saldētava    35
7.  Siltumapgāde    36
7.1.  Tvaika katli    36
8.  Apkārtējās vides aizsardzības pasākumi    38
9.  Darba drošība    39
9.1.  darba drošības pasākumi uzņēmumā    39
10.  Secinājumi    44
  Izmantotās literatūras saraksts    45
Extract

Kviešu milti tiek iepirkti no AS „Dobeles dzirnavnieka”, bet rudzu no AS „Jelgavas dzirnavnieka”. Pieņemot miltus vispirms pārbauda pavaddokumentus un kvalitātes sertifikātus. Tālāk miltu paraugus nogādā laboratorijā, kur tos pārbauda vispirms organoleptiski, tas ir, nosaka krāsu, garšu un smaržu, bet pēc tam veic miltu mitrumu, kas kviešu miltiem nevar būt lielāks par 14,5%, bet rudzu 14%. Rudzu miltiem svarīgs kvalitātes rādītājs ir krišanas skaitlis, bet kviešu miltiem lipekļa elastība. Miltus uzglabā miltu noliktavā , speciāli tiem paredzētās tvertnēs-silosos, noteiktā temperatūrā 15-18°C.
Kviešu milti:
Jo vairāk minerālvielu un šķiedrvielu satur milti, jo augstāks ir miltu tipa skaitlis un šiem miltiem raksturīgāka tumšāka krāsa.
550.tips - īpaši stipri milti, piemēroti baltmaizes u.c. rauga mīklas izstrādājumu cepšanai, dod viegli apstrādājamas un elastīgas mīklas. Pieejamie iepakojumi: beztaras; maisos 40 kg / 50 kg
812.tips – vispiemērotākie kviešu milti dažādu maizes izstrādājumu ražošanai. Kopā ar rudzu miltiem, tos lieto saldskābo maižu ražošanai, dod vislabākos mīklas un maizes iznākumus, kā arī šie ir vērtīgāki un uzturvielām bagātāki milti, salīdzinājumā ar baltajiem miltiem. Pieejamie iepakojumi: beztaras; maisos 40 kg / 50 kg
1050.tips – piemērots dažādu veselības maižu cepšanai, rudzu – kviešu maizes cepšanai. Satur vēl vairāk minerālvielas un šķiedrvielas, nekā iepriekšējo tipu milti. Pieejamie iepakojumi: beztaras; maisos 40 kg…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register