Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
9,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:749140
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.02.2009.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Tehnoloģiska procesa apraksts
Pārlasīt un nomazgāt griķus. Putraimus skalo 2 -3 reizes, katru reizi tiem pārlejot tīru ūdeni. Vispirms skalo vēsākā ūdenī, pēc tam siltākā. Pieliet putrā ūdeni, pievienot sāli un vārīt, 20 – 25 min, pie t0 96 – 102 0C.
Pievienot sviestu. Pasniedz apmēram +65 0C 1 st. laikā.
Tehnoloģiska procesa apraksts
Vārošā ūdenī pieliek apstrādātu gaļu. Izkarsē sīpolus un burkānus. Kartupeļus nomizo un sagriež mazos kubiņos. Kartupeļus, sīpolus un burkānus salikt katlā, lai varās 3 st., pie t0 96 – 102 0C. Sagatavo klimpu mīklu: sakuļ olas, pielej pienu, pieliek sāli, to visu izmaisa miltos un pusstundu notur, lai piebriestu mīklu lipeklis. Klimpas liek gandrīz gatavā zupā, līdz būs viss gatavs. Pievienot sāli un krējumu un vāra 5 – 8 minūtes. Pasniedz apmēram +65 0C 2 st. laikā.
Tehnoloģiska procesa apraksts
Gaļu sagrieztu apcept karstā eļļā brūnu, uzlej nedaudz verdoša ūdens, pasautē, līdz ūdens iztvaiko, apcept vēlreiz, apkaisa ar garšvielām un sautē pusmīkstu. Sautē 98 0C, apmēram 1,5 st. Dārzeņus sagriež daļiņās vai kubiņos, apcept atsevišķi un pievieno gaļai, to sautē vēl 10 min., tad pievieno sāli. Pasniedz apmēram +65 0C 2 st. laikā.
Tehnoloģiska procesa apraksts
Pākšaugus izmērcē (uzbriedina), liek vārīties. Vārošā ūdenī pieliek apstrādātu gaļu. Izkarsē sīpolus un burkānus. Kartupeļus nomizo un sagriež mazos kubiņos. Kartupeļus, sīpolus un burkānus salikt katlā, lai varās 3 st., pie t0 96 – 102 0C. Pievienot sāli un krējumu un vāra 5 – 8 minūtes. Pasniedz apmēram +65 0C 2 st. laikā.
Tehnoloģiska procesa apraksts
Putraimus izmērcē (uzbriedina), liek vārīties. Vārošā ūdenī pieliek apstrādātu gaļu. Izkarsē sīpolus un burkānus. Kartupeļus nomizo un sagriež mazos kubiņos. Kartupeļus, sīpolus un burkānus salikt katlā, lai varās 3 st., pie t0 96 – 102 0C. Pievienot sāli un krējumu un vāra 5 – 8 minūtes. Pasniedz apmēram +65 0C 2 st. laikā.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,98 €
Work pack Nr. 1140042
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register