Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:778985
 
Author:
Evaluation:
Published: 14.06.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Extract

Secinājumi
1. Izvēloties ēdienam piemērotu vīnu, noteikti jāņem vērā abu garšu savienojamība. Sāļas un skābas garšas ēdieni vairāk ies kopā ar saldāku vīnu, bet saldāki un sīvāki ēdieni – ar skābāku vai rūgtāku vīnu.
2. Vieglie vīni derēs tādiem ēdieniem, kā zivis, veģetārie ēdieni, miltu izstrādājumi un deserti. Garšas ziņā bagātāki vīni derēs gaļai, kā arī daļai veģetāro ēdienu, miltu izstrādājumu. Protams, viss ir atkarīgs no paša ēdiena sastāva un garšas.
3. Ēdienu un vīnu pasniegšanas tradīcijas ir nemitīgā attīstībā. Ja pirms desmit gadiem bija modē dzert baltvīna ar balto gaļu, zivīm, jūras veltēm, un sarkanvīnu - ar sarkano gaļu, sieriem un medījumiem, tad tagad tiek veikti arvien jauni eksperimenti ar garšām un ieviestas novitātes ēdienu un vīnu aliansē.
4. Ja vīnu nosaukumi šķiet pārāk mulsinoši, pielikumā atrodami vīnu veidi, to apraksti, saderība ar ēdieniem un pasniegšanas temperatūra.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register