Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:789873
 
Author:
Evaluation:
Published: 24.08.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Par vīnogu vīniem dēvē alkoholiskos dzērienus, kurus iegūst saraudzējot vīnogu sulu. Tiem ir teicamas garšas īpašības, tie satur glikozi, fruktozi, organiskās skābes, vitamīnus, minerālvielas, miecvielas, krāsvielas, aromātiskās vielas.
Kvalitāte. Vīnam jābūt bez duļķiem, bez nogulsnēm (tas neattiecas uz ilgi noturētiem sarkanvīniem). Vīnam jāatbilst tipam, markām un jābūt noteiktā krāsā. Balto vīnu krāsa var būt gandrīz bezkrāsaina, no bāli dzeltenas līdz zeltainai vai dzintarainai nokrāsai. Sarkano vīnu krāsa norāda uz vīna vecumu, jauno vīnu krāsa ir tumšāka, vecākiem kļūst gaišāka (granātsarkana, ķiršsarkana). Vīnam ir jābūt ar noteiktu aromātu un garšu buķeti. Garšas ilgums raksturo vīna kvalitāti, jo labāks vīns, jo ilgāka pēcgarša.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register