Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:808498
 
Evaluation:
Published: 22.02.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    4
1.  Vispārējas ziņas par uzņēmumu    5
2.  Ēdināšanas uzņēmuma praktiskā izpēte    6
2.1.  Gaisotne. Atmosfēra. Vizuālais    6
2.2.  Vietu skaits. Apkalpošana    7
2.3.  Pakalpojuma veidi. Palīgpakalpojumi    7
2.4.  Noslogojums    7
2.5.  Organizatoriskā struktūra    8
2.6.  Amatu raksturojums    9
2.7.  Sadarbības uzņēmumi un asociācijas    11
2.8.  Savstarpējās informācijas plūsma    12
2.9.  Produktu sortiments. Izmaksas    12
3.  Bauskas rajona TIC    14
4.  Individuālais prakses uzdevums    18
5.  Prakses dienasgrāmata    20
6.  LR likumi un MK noteikumi    21
  Secinājumi    22
  Priekšlikumi    23
  Izmantotā literatūra    24
  Pielikumi    25
Extract

Viens no maniem ievada prakses uzdevumiem bija izpētīt uzņēmumu, kurā es darbojos – nostiprinu teorētiskās zināšanas un apgūstu praktiskās zināšanas.
Uzņēmuma praktiskā izpēte sevī iekļauj:
ēdināšanas uzņēmumā vietu skaits apmeklētāju zālē, apkalpošanas veids,
vizuālais noformējums, interjers, gaisotne, pakalpojuma veidi, sniegtie palīgpakalpojumi,
uzņēmuma noslogojums pa mēnešiem gada laikā,
organizatoriskās struktūras izpēte (norādot esošos dienestus, amatu pakārtotību, strādājošo skaitu katrā dienestā, to pienākumus un atbildību, dienestu savstarpēja sadarbība),
sadarbības uzņēmumi,
savstarpējā informācijas plūsma starp izmitināšanas un ēdināšanas uzņēmumiem.

2.1.Gaisotne. Atmosfēra. Vizuālais.
Karību salu kokteiļbāra iekārta atgādina saules gaismu un jūru – pastaigas gar jūras krastu un spilgti krāsainus kokteiļdzērienus, tas ir asi rozā un fluorescences zaļā krāsā kā ziedošas zāles buķete. Bārmeņi šortos, krāsainos kreklos, viesmīles tērpušās spilgtās vasaras kleitiņās, rotājušās ar puķēm. Mūzikas stils – regejs nekad neapstājas savā skanēšanā. Tiek piedāvāti internacionāli ēdieni (iekļaujot arī Karību virtuves ēdienus) tādi kā Haiti salas zupa, Jambalaya zivs un veģetāriešu kuskus, piektdienās un sestdienu vakaros klientus izklaidē go-go dejotājas uz bāra letes.
Bārs „Piektdiena ir klāt” piedāvā izbaudīt īstu Karību salu atmosfēru un dzīvi1.
Bāra teritorija iedalās vairākās zonās:
lielais gals (apkalpo viesmīles),
mazais gals (apkalpo viesmīles),
bāra lete (apkalpo bārmeņi),
1.terase – atrodas ārpus bāra telpām (apkalpo viesmīles),
2.terase jeb smēķētāju zona – atrodas ārpus bāra telpām (apkalpo viesmīles).…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,98 €
Work pack Nr. 1115053
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register