Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:849847
 
Evaluation:
Published: 23.10.2018.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Turku jogurts
Turcijas virtuvē īpaša nozīme ir tradicionālajam jogurtam. Jogurtu lieto kā piedevu gandrīz visos ēdienos. No jogurta pagatavo ļoti populāro turku dzērienu ajranu. Jogurtu lieto dažādu kūku, sacepumu un pārslu pagatavošanai.

Turku saldumi
Turcijas saldumi nav saskaitāmi, taču populārākais ir baklava (plānas mīklas kārtiņas, pārbērtas ar riekstiem un pārlietas ar cukura sīrupu).

Turku dzērieni
Turcijā populārs dzēriens ir arī airans (jogurts, kas atšķaidīts ar vieglu sālsūdeni) . Nacionālais alkoholiskais dzēriens – raki (anīsa degvīns).
Sulas turki dzer atšķaidītas ar ūdeni.
Turki visbiežāk dzer melno tēju.
Kafijai vienmēr ir bijusi nozīmīga vieta dzīvē un valsts kultūrā.

Ēšanas kultūra
Turki ir nesteidzīgi (pusdienas var ilgt 4-5 stundas), viņi nekad neēd vienatnē, ātrumā neko neiekož, tendēti uz tirgošanos (pārdevējs vienmēr uzcienās pircēju ar tēju, kafiju vai saldumiem).

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register