Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:857508
 
Evaluation:
Published: 14.06.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 9 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par uzņēmumu    4
1.1.  Izejvielu un saražotās produkcijas tirgus    4
1.2.  Apmeklētāju raksturojums    4
1.3.  Informācija par uzņēmumu    5
1.4.  Čili picas ēdienu sortiments    5
2.  Uzņēmuma struktūrvienības    6
2.1.  Noliktavas    6
2.2.  Dārzeņu apstrādes cehs    7
2.3.  Aukstais cehs    7
2.4.  Picas gatavošanas zona    8
2.5.  Karstā ēdiena gatavošanas iecirknis    8
3.  Čili picas organizatoriskā struktūra    9
4.  Tehnoloģiskie procesi    11
4.1.  Izejvielu sagādes organizācija un pieņemšana    12
4.2.  Izejvielu uzglabāšana    13
4.3.  Izejvielu pirmaspstrāde    14
4.4.  Pusfabrikātu uzglabāšana    16
4.5.  Ēdienu gatavošana    17
4.6.  Termiskā apstrāde    19
4.7.  Tehnoloģiskā dokumentācija    20
4.8.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    20
5.  Gatavās produkcijas realizācija    22
5.1.  Ēdienu gatavošanas darba vietas organizēšana    22
5.2.  Apmeklētāju zāles sagatavošana darbam    22
5.3.  Pasūtījuma pieņemšana    22
5.4.  Norēķināšanās ar apmeklētājiem    23
6.  Sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā    24
6.1.  Dezinsekcijas un deretizācijas pasākumi uzņēmumā    26
6.2.  Daži noteikumi darbiniekiem, kas strādā pārtikas nozarē    26
7.  Tehnoloģiskas iekārtas    28
7.1.  Mehanizācijas un automatizācijas līmeņa raksturojums uzņēmumā    29
7.2.  Tehnoloģisku procesu plūsmas    30
  Secinājumi    32
  Izmantota literatūra un interneta resursi    33
Extract

Secinājumi
1. Prakses laikā varēju pielietot savas teorētiskās zināšanas un arī papildināt tās. Lai sekmīgi varētu apvienot teorētiskās zināšanas ar praksi, prakses vadītāja uzticēja dažus patstāvīgus darbus un uzdevumus.
2. Prakses laikā iepazinu ar dažādas iekārtas, kuras aizņem lielu darba apjomu un atvieglo darbiniekiem ikdienas rūpes.
3. Ražošanas telpa samēra neliela, bet ir sadalīta tā lai katram darbiniekam ir būtu sava darba vieta, kur var pildīt savus pienākumus. Līdz ar to darbinieki viens otram netraucē.
4. Darbinieki, kas strādā vienā maiņā var sadarboties, bet no citas maiņas jau rodas grūtības saskarsmē ar darbiniekiem. Tie visu laiku skatās ko un kā dara citi, bet uz savu darbu nepievērš uzmanību.
5. Šajā picērijā ļoti labi izstrādāta dokumentācija, padomāts ir par visiem dzīves sīkumiem, kuri varētu atgadīties.
6. Vienīgais mīnus - uz papīriem nebija ne zīmoga un paraksta, tas nozīme, ka dokumenti zaudējuši likumisko spēku.
7. Tīrīšanas un dezinfekcijas līdzekļu klāst ir samērā liels. Katrai virsmai un priekšmetam ir savs līdzekļis, ar kura palīdzību tiek mazgāti netīrumi. Virsmas ir no tērauda, grīda un sienas no flīzēm.
8. Virmas ir veidotas tā, lai pie tām varētu brīvi piekļūt.
9. Par iekārtas, darba vietas tīrību un personīgās higiēnas kontroli ir atbildīgi paši darbinieki- ja tiek izmantota kāda iekārta, tad pēc lietošanas to pats darbinieks mazgā.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register