Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:898820
 
Author:
Evaluation:
Published: 18.03.2015.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Definīcijas    4
1.  PRODUKTU RAŽOŠANA UZŅĒMUMĀ    5
2.  FAKTORI, KAS IETEKMĒ PRODUKTU RAŽOŠANU    6
2.1.  Ēdināšanas uzņēmuma tipi    6
2.2.  Produkti un to grupas, kuras iespējams ražot ēdināšanas uzņēmumā    7
2.3.  Sabiedriskās ēdināšanas iekārtas produktu gatavošanai    8
2.4.  Produktu apstrādes veidi uzņēmumā    10
  Secinājumi    12
  Literatūras saraksts    13
Extract

Aukstumapstrāde būtiski palīdz organizēt ēdienu gatavošanas procesus. Ir iespējams sasaldēt dažādus sezonas produktus (senes, ogas, u.c.), kas pēc tam palīdz turpmāk gatavot ēdienus un veidot izejvielu rezerves.
Protams, aukstumapstrāde tiek izmantota arī pie ēdienu gatavošanas, ja produktu ir jāpasniedz atdzesētu vai sasaldētu, piemēram, paštaisītu saldējumu.
Aukstumapstrādes veidi :
- Pārtikas produktu (izejvielu) un ēdienu atdzesēšana;
- Pārtikas produktu (izjevielu) un ēdienu saldēšana;
- Saldētu pārtikas produktu (izjevielu) un ēdienu atlaidināšana. (Rokasgrāmata pavāriem, 2007)

SECINĀJUMI
• Pareizi izstrādāta ražošanas organizācija ir pamatā veiksmīgai ēdināšanas uzņēmuma attīstībai;
• Uzņēmumā ražošana var notikt no iepirktiem p/f;
• Uzņēmumā ražošana var notikt arī no iepirktajām izjevielām, kuras uzņēmums pats pēc tam pārstrādā par p/f;
• Produktu ražošanas iespējas ir atkarīgas no uzņēmuma tipa, piedāvātā sortimenta, esošajām iekārtām un gatavošanas paņēmiena;
• Produktu ražošanā ēdināšanas uzņēmumā, būtiski ir ievērot principus,kas veicina produktu kvalitāti;
• Ražošanas iekārtas būtiski atvieglo cilvēku darbu, ietaupa laiku un naudu;
• Mehāniskās iekārtas ir svarīgas pie produktu p/a un p/f gatavošanas.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register