Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:936164
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.05.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 1 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  Funkcionālie pārtikas produkti    4
2.  Funkcionālie piena produkti    6
3.  Praktiskās situācijas novērtējums    8
  SECINĀJUMI    11
  PRIEKŠLIKUMI    12
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    13
Extract

Piedāvājums šiem produktiem ir ļoti plašs, tabulā ir apkopoti, autores prāt populārākie produkti, ko pati un ģimene iegādājas. Un var secināt, ka grūtāk ir atrast jogurtu, kas nesatur bifido baktērijas, jo ļoti uzkrītoši „lec acīs”– bifido, prebiotisks, L. Casei un citi dažādi uzraksti, kas piesaista patērētāju uzmanību.

SECINĀJUMI
1. Funkcionālo pārtikas produktu tirgus strauji pieaug, sabiedrībā palielinās interese par veselības saglabāšanu, lietojot veselīgu un sabalansētu uzturu.
2. Funkcionālā pārtika neārstē slimības, bet tikai samazina to risku.
3. Funkcionālos produktus ieteicams lietot ikdienas uzturā zarnu trakta darbības, sirds, asinsvadu un imūnsistēmas nostiprināšanai.
4. Efekta sasniegšanai funkcionālie produkti jālieto ilgstoši.
5. Bifidobaktērijām ir dzīvotspējīgākas par laktobaktērijām.
7. Jo īsāks derīguma termiņš, jo dzīvāks produkts.
8. Funkcionālo piena produktu pieejamais klāsts veikalos ir ļoti plašs un ikkatram ir iespēja izvēlēties, gan pēc cenas, tilpuma un garšas.
9. Grūtāk ir atrast jogurtu, uz kura iepakojuma nav minēts kāds baktēriju nosaukums.

PRIEKŠLIKUMI
1. Uz iepakojuma vajadzētu norādīt, kādai problēmai konkrētais produkts palīdz, piemēram, Activia pret vēdera pūšanos.
2. Pašmāju Biolakto vajadzētu vairāk reklamēties gan televīzijā, gan radio, jo visbiežāk to iesaka tieši ārsts.
3. Vajadzētu cilvēkus izglītot, kas īsti ir bifidobaktērijas un laktobaktērijas, lai patērētāji saprastu to svarīgo nozīmi.
4. Patērētājiem uzturā jāsamazina cukura, saldu dzērienu un augļu daudzums, vairāk jālieto svaigi salāti un dārzeņi, tie veicina pienskābes baktēriju attīstībai labvēlīgas vides veidošanos zarnās.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register