Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:966340
 
Evaluation:
Published: 04.11.2008.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Sulas ir izplatīts, ikdienā lietojams pārtikas produkts, ko izmanto slāpju dzesēšanai kā ēdienu sastāvdaļu un arī diētiskos nolūkos, jo satur daudz organismam nepieciešamas uzturvielas – vitamīnus, minerālvielas, fermentus.
Sulas iegūst, augļus, ogas vai dārzeņus izspiežot vai arī izmantojot difūzijas metodi. Atkarībā no iegūšanas tehnoloģijas, izejvielu sortimenta un apstrādes veida ir dabīgās, jauktās, saldinātās, iebiezinātās, dzidrinātās un gāzētās sulas.
Dabīgās sulas. Tās gatavo no viena veida izejvielām bez jebkādām piedevām – cukura, skābes vai krāsvielas.
Sulas koncentrāts. Tos iegūst, izspiestai sulai pievienojot fermentus, kas šķeļ pektīnus un cieti. Pēc tam to īslaicīgi sterilizē un filtrē.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register