Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:815609
 
Author:
Evaluation:
Published: 20.12.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Uz svaigu dārzeņu virsmas pārsvarā ir pienskābes baktērijas, bet bez tām vienmēr atrodas arī pūšanas un sviestskābās rūgšanas izraisītājas baktērijas. Pienskābes uzkrāšanās nepieļauj pūšanas un sviestskābes baktēriju attīstību, tāpēc, lai skābējamie produkti nebojātos, jārada apstākļi, kas veicina pienskābes baktēriju strauju attīstību:
1) izejvielas nedrīkst būt piesārņotas ar augsni, skābēšanai paredzētiem traukiem jābūt nevainojami tīriem;
2) rūgšanai jānotiek temperatūrā, kas augstāka par 15°C;
3) jāpanāk, lai no izejvielām sulā, kas tās apņem skābēšanas laikā, ātri un iespējami pilnīgi difundētu cukuri.
Cukura pāreju sulā paātrina, pūšanas baktēriju darbību kavē vārāmās sāls piedeva. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register