Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:886935
 
Evaluation:
Published: 04.06.2015.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 11 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Metāla priekšmeti sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    4
1.1.  Nerūsējošā tērauda priekšmeti sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    4
1.2.  Alumīnija priekšmeti sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    5
1.3.  Čuguna priekšmeti sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    5
1.4.  Vara priekšmeti sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    6
1.5.  Sudraba priekšmeti sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    6
2.  Tīrīšanas un kopšanas līdzekļi    7
2.1.  Tīrīšanas un kopšanas līdzekļu nepieciešamība    7
2.2.  Tīrīšanas līdzekļu sastāvdaļas    7
2.3.  Tīrīšanas un kopšanas līdzekļu lietošana    7
3.  Metālu priekšmetu kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    8
3.1.  Nerūsējošā tērauda priekšmetu kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    8
3.2.  Alumīnija priekšmetu kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    9
3.3.  Čuguna priekšmetu kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    9
3.4.  Vara priekšmetu kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    10
3.5.  Sudraba priekšmetu kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    10
4.  Pētnieciskā daļa    11
5.  Restorāna „Kaļķu vārti” izmantotie metālu priekšmetu kopšana    11
6.  Restorāna „Kaļķu vārti” metālu priekšmetu kopšana    12
6.1.  Tīrīšanas līdzekļa „Fairy” raksturojums    12
6.2.  Tīrīšanas līdzekļa „Four Gel” raksturojums    13
6.3.  Tīrīšanas līdzekļa „J00 S20” raksturojums    14
6.4.  Tīrīšanas līdzekļa „Skaidra - īstā” raksturojums    16
6.5.  Tīrīšanas līdzekļa „Belizna - 3” raksturojums    16
  Secinājumi    18
  Literatūras saraksts    19
Extract

SECINĀJUMI
1. Metāla priekšmetiem, kas nonāk saskarē ar pārtiku, jābūt viegli tīrāmiem un dezinficējamiem, kā arī virsmas nedrīkst absorbēt taukus, pārtikas daļiņas vai ūdeni.
2. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā visbiežāk tiek izmantoti metāla priekšmeti no nerūsējošā tērauda, vara, čuguna, alumīnija un sudraba.
3. Tīrīšanas un kopšanas līdzekļi sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos ir ļoti svarīgi, jo netīrumi ir daudzveidīgi un, lai tos likvidētu darbiniekiem ir jāvelta daudz laika un fiziskā slodze.
4. Metāla priekšmetu kopšanai jāvelta īpaša uzmanība, lai tie varētu kalpot pēc iespējas ilgāk, kā arī lai atbilstu ēdināšanas uzņēmumu higiēnas standartiem.
5. Jebkuru metāla priekšmetu nav ieteicams skrāpēt, lai nerastos mikro skrambas, kuros uzkrāties ēdienu atliekām.
6. Restorāns „Kaļķu vārti” izmanto tikai nerūsējošā tērauda un čuguna metāla priekšmetus, pateicoties tā īpašībām.
7. Restorāns „Kaļķu vārti”, lai koptu metāla priekšmetus izmanto „Fairy”, „Four Gel”, „J00 S20”, „Skaidra - īstā” un „Belizna - 3”.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register