Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
2,99
You save:
0,57 (19%)
Discounted price*:
2,42
Purchase
Add to Wish List
ID number:219678
Evaluation:
Published: 17.09.2018.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Gurķu izmantošana kulinārijā
Varētu teikt, ka gurķus izmanto tikai divos veidos - ēd svaigus vai konservē. Tos var cept un vārīt, bet reti kurš par šīm metodēm aizdomājas un izmanto, jo gurķis taču vislabāk garšo svaigs. Visbiežāk to pievieno dažādiem salātiem, kā arī aukstajām zupām, kokteiļiem, smūtijiem (smoothie).

Gurķu izvēle un uzglabāšana
Kā jau dārzenis ar ļoti augstu ūdens saturu gurķis diezgan ātri sāk žūt. Atgūties nedaudz apvītušam gurķim var palīdzēt auksta ūdens pelde, bet vislabāk tos apēst drīz pēc novākšanas vai turēt ledusskapī, ja jāuzglabā ilgāku laika periodu. Tos var sālīt, marinēt, skābēt. Arī šeit jāievēro tas pats princips - ja gurķi izlemts konservēt, tas jādara pēc iespējas ātrāk. Varbūt kādreiz gadījies, ka marinētie gurķi ir mīksti - jo ilgāk gurķis stāvējis pēc novākšanas, jo mīkstāks tas būs iemarinēts. Lai iegūtu kraukšķīgus marinētus gurķīšus, visideālāk tos likt burkās uzreiz pēc novākšanas.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,96 €
Work pack Nr. 1367325
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Kas ir gurķis?”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/219678

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register