Evaluation:
Published: 02.06.2015.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Presentations 'Pākšaugi', 1.
  • Presentations 'Pākšaugi', 2.
  • Presentations 'Pākšaugi', 3.
  • Presentations 'Pākšaugi', 4.
  • Presentations 'Pākšaugi', 5.
  • Presentations 'Pākšaugi', 6.
  • Presentations 'Pākšaugi', 7.
  • Presentations 'Pākšaugi', 8.
  • Presentations 'Pākšaugi', 9.
  • Presentations 'Pākšaugi', 10.
  • Presentations 'Pākšaugi', 11.
Extract

Secinājumi
Pirms pākšaugus vārīt, ir ieteicams tos iepriekš vairākas stundas mērcēt
Tehniskie zudumi siltapstrādes laikā ir nelieli
Vāra uz lēnas jaudas un slēgtā traukā
Pākšaugus iespējams uzglabāt ilgi
Var pagatavot gan aukstos gan karstos ēdienus



Author's comment
Atlants