Author:
Evaluation:
Published: 10.07.2008.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 1.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 2.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 3.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 4.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 5.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 6.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 7.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 8.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 9.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 10.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 11.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 12.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 13.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 14.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 15.
  • Summaries, Notes 'Modelēšanas un imitācijas pamati', 16.
Extract

Savai modelei es izdomāju 2 piemērus no reālas dzīves.

1)Pizza Jazz restorāns
Klients atnāk restorānā (A1), gaida rindā (R1), lai pienāktu pie hostess (apkalpojošs personāls, kas aicina klientus pie galdiem), pienāc pie izvēlēta galdiņa un pasūta kādu ēdienu (K1). Ka viņš pabeidz savu pasūtījumu, tad skatās: ja oficiānts tagad ir brīvs un nevienu neapkalpo, tad klients pasūta vēl desertu (K2), bet ja ne un oficiānts ir aizņemts (R2 nav tukša), tad klients atstāj restorānu (Z1).…

Author's comment
Atlants