Author:
Evaluation:
Published: 11.02.2009.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 2 units
References: Not used
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 1.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 2.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 3.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 4.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 5.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 6.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 7.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 8.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 9.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 10.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 11.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 12.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 13.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 14.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 15.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 16.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 17.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 18.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 19.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 20.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 21.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 22.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 23.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 24.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 25.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 26.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 27.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 28.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 29.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 30.
  • Research Papers 'Pārtikas grozs', 31.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ievads    5
2.  Uzdevumu nostādne    6
3.  Risinājuma projektējums    7
3.1.  Modeļa izveidošana    10
3.2.  Reālais modelis    10
4.  Sistēmas izrēķināšana ar Excel Solver    11
4.1.  Papildformulas    11
5.  Aprēķinu rezultāti    12
5.1.  Pirmā sistēma    12
5.2.  Otrā sistēma    12
6.  Secinājumi    14
7.  Izmantota literatūra    15
Extract

Mūsdienas, kad pastāv liela inflācija, ikvienam nodarbinātam cilvēkam nav pietekāmi daudz laika un tirgū ir tik liela produktu izvēlē, ka rodas jautājums – kā izlīdzināt savu ēdienkarti, lai organisms iegūtu visas vajadzīgas uzturvielas, lai efektīvi varētu darbotos un lai nekaitētu savai veselībai.
Pēc šī jautājuma rodas trīs prasības ēdienkartei:
1.ēdienam jābūt pietiekami lētam;
2.tam jābūt sabalansētam, lai organisms iegūtu visas vajadzīgas vielas funkcionēšanai;
3.produktiem jābūt daudzveidīgiem;
Izveidot ēdienkarti, lai nodrošinātu dienas uztura dzīvībai nepieciešamus uzturvielas un vitamīnus, izmantojot produktu sarakstu ar informāciju par uzturvielām un vitamīniem.…

Author's comment
Atlants