Evaluation:
Published: 27.02.2012.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 1 units
References: Not used
  • Presentations 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 1.
  • Presentations 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 2.
  • Presentations 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 3.
  • Presentations 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 4.
  • Presentations 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 5.
  • Presentations 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 6.
  • Presentations 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 7.
  • Presentations 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 8.
  • Presentations 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 9.
  • Presentations 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 10.
Extract

Siļķes vispirms jāizķidā. Pēc tam uz gadu tās jātur uz pusi mazāk sāļā šķīdumā, lai zivi neiekonservētu un ļautu notikt fermentēšanas procesiem. Zivis fermentē koka mucā.
Nedrīkst fermnetēt zivis, kuras ir mazas vai mehāniski iebojātas.…

Author's comment
Atlants