Author:
Evaluation:
Published: 28.03.2018.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
2011 - 2015 years
  • Summaries, Notes 'Bioloģiskās pārtikas pozitīvās īpašības', 1.
  • Summaries, Notes 'Bioloģiskās pārtikas pozitīvās īpašības', 2.
Extract

• Bioloģiski audzētajos sīpolos salīdzinājumā ar intensīvās lauksaimniecības sīpoliem par 20 -50 % spēcīgāk aizsargā pret vēzi un baktērijām
• Bioloģiskās lauksaimniecības ceļā iegūtā gaļa satur vairāk omega 3 taukskābju - nostiprina nervu sistēmu, veicina ādas šūnu reģenerāciju un veidošanos, pozitīvi iedarbojas uz sarkanajiem asinsķermenīšiem.

Bioloģiskās pārtikas pozitīvās īpašības lielā mērā ir atkarīgas no tā kādos apstākļos tiek audzēta bioloģiskā pārtika.

Author's comment
Atlants