Author:
Evaluation:
Published: 17.12.2018.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 10 units
References: Not used
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 1.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 2.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 3.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 4.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 5.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 6.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 7.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 8.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 9.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 10.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 11.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 12.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 13.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 14.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 15.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 16.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 17.
  • Presentations 'Āzijas garšvielas', 18.
Extract

Indija
Tamarinds
Kardamons Turmeriks
Kurkums,
Koriandrs Kokosriekstu piens.
Cukurs

Indiju var uzskatīt par visu garšvielu dzimteni. Tā vēsturiski ir bijusi apvēltīta ar labvēlīgu klimatu, kā rezultātā augiem bija viss nepieciešamais augšanai.
Lielo augu dažādību sāka pielietot kulinārijā un tā radot milzīgo garšvielu klāstu.

Taizeme
Citronliāna
Kafira laims
Galangals jeb Taizemes ingvers
Saldais baziliks
Kokosriekstu piens
Čili

Ķīna
Krustnagliņas
Fenheļa sēklas
Anīss
Ķīnas kanēļkoks
Sičuaņas pipari
Melnie pipari

Author's comment
Atlants