Author:
Evaluation:
Published: 01.08.2011.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Presentations 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 1.
  • Presentations 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 2.
  • Presentations 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 3.
  • Presentations 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 4.
  • Presentations 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 5.
  • Presentations 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 6.
  • Presentations 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 7.
  • Presentations 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 8.
  • Presentations 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 9.
Extract

Secinājumi
Desu ražošanā ir jāņem vērā, ka pamatviela tās gatavošanā ir – gaļa, tāpēc, pirms gatavošanas ir jāizvēlas tāda gaļa, kura atbilst visām nekaitīguma prasībām un tai jābūt nākušai no vesela dzīvnieka un pārbaudītai Pārtikas Veterinārajā dienestā. Tai ir jāatbilst normatīvo aktu prasībām. Tai ir jābūt svaigai un realizējot pārbaudītai, kā arī marķētai.

Atlants