Evaluation:
Published: 30.05.2019.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 20 units
References: Not used
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 1.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 2.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 3.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 4.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 5.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 6.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 7.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 8.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 9.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 10.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 11.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 12.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 13.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 14.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 15.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 16.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 17.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 18.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 19.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 20.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 21.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 22.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 23.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 24.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 25.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 26.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 27.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 28.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 29.
  • Research Papers 'Pārtikas piedevas - saldinātāji', 30.
Extract

9. Nobeigums
• Mēs katrs esam atbildīgs par sevi, savu veselību, kā arī par to, ko lietojam uzturā, kā rezultātā, lietojot pārtikas produktus, kas satur saldinātājus, ir nepieciešams apdomāt, vai produkta sastāvā esošā saldviela ir droša ikdienas lietošanai un vai tā ilgtermiņā organismam nenodarīs lielāku kaitējumu, kā saharoze.
• Attīstoties mūsdienu tehnoloģijām, uzlabojas iegūtie pētījumu rezultāti par pārtikas piedevu nekaitīgumu, tādēļ jebkura pārtikas piedeva, kas līdz šim tikusi uzskatīta par veselībai nekaitīgu vai drošu, tomēr var izrādīties kaitīgāka nekā līdz šim ticis uzskatīts.
• Cilvēkiem, kuriem nav cukura diabēts, nebūtu ieteicams aizrauties ar produktu lietošanu, kuru sastāvā ir saldinātāji, kā arī cilvēkiem ar palielinātu ķermeņa masu, ieteicams mainīt uztura un ēšanas paradumus kopumā, nevis balstīties uz diētiskiem produktiem, kuru pamatā ir cukuru aizvietošana ar bezkaloriju saldinātājiem.

Author's comment
Atlants