Author:
Evaluation:
Published: 21.10.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 4 units
References: Not used
  • Research Papers 'Majonēze', 1.
  • Research Papers 'Majonēze', 2.
  • Research Papers 'Majonēze', 3.
  • Research Papers 'Majonēze', 4.
  • Research Papers 'Majonēze', 5.
  • Research Papers 'Majonēze', 6.
  • Research Papers 'Majonēze', 7.
  • Research Papers 'Majonēze', 8.
  • Research Papers 'Majonēze', 9.
  • Research Papers 'Majonēze', 10.
  • Research Papers 'Majonēze', 11.
  • Research Papers 'Majonēze', 12.
Extract

SECINĀJUMI
1. Majonēze ir pārstrādes produkts, kuru ražo no dažādām dabā nesastopamām izejvielām.
2. Konservanti ir vielas, kas noteiktos uzglabāšanas apstākļos pagarina pārtikas produktu uzglabāšanas laiku.
3. Pārtikā lietojamās skābes veicina konservantu darbību.
4. Ūdens aktivitāte nosaka minimālo ūdens daudzumu, kas ir nepieciešams mikroorganismu attīstībai.
5. Majonēzes uzglabāšanas laiku iespējams pagarināt uzlabojot un pilnveidojot tās iepakojumu.
6. Manuprāt, nav nepieciešams uzlabot majonēzes sastāvu, lai pagarinātu uzglabāšanas laiku, jo pēc tās atvēršanas ir pietiekami ilgs laiks, lai to izlietotu un patērētājiem ir iespēja izvēlēties sev vēlamo iepakojuma lielumu.

Author's comment
Atlants