Evaluation:
Published: 26.03.2020.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 1.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 2.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 3.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 4.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 5.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 6.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 7.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 8.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 9.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 10.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 11.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 12.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 13.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 14.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 15.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 16.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 17.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 18.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 19.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 20.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 21.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 22.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 23.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite viesmīlībā', 24.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ievads    3
3.  Galda trauki, to veidi, forma, izmēri dažādu ēdienu un dzērienu pasniegšanai (porcelāna un fajansa, stikla un metāla)    5
4.  Galda piederumu veidi un to izmantošana    6
5.  Galda veļas veidi, izmatošana un sagatavošana, salvešu veidi    7
6.  Zāles sagatavošana    8
7.  Galda klāšanas noteikumi. Galdautu klāšana un nomaiņa    9
8.  Galda klājumi (brokastīm, pusdienām, vakariņām)    10
9.  Apkalpošanas tehnika un noteikumi    11
10.  Ēdienu pasniegšanas temperatūras    13
11.  Apkalpošanas metodes    16
12.  Darbs ar kases aparātu    17
13.  Bezalkoholiskie dzērieni, to raksturojums un pasniegšanas temperatūra    18
14.  Secinājumi    20
Extract

Secinājumi
Ir grūti rakstīt gan teoriju , gan praktiskos darbus, ko tiku veikusi šajā uzņēmumā. Ir liels mīnuss, ka strādāju ar banketu galdiem- bet ar visu tiku galā.
Protams, nenoliedzami teorija ir un paliek teorija, katrs strādā ‘’pa savam’’ savā uzņēmumā. Vadītājai bija savi noteikumi , un lieki piebilst, kad ar dotajiem kritērijiem tie mēdza arī nesakrist, bet katra ziņā, esmu daudz ko ieguvusi un iemācījusies no šīs prakses strādājot ‘’Veldzītēs’’
Tā, kā savu dzīvi nevēlos un negribu saistīt ar viesmīlības pakalpojumiem, vismaz kaut nedaudz esmu apguvusi un ir pieredze strādāt.

Author's comment
Atlants