Evaluation:
Published: 09.06.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Not used
  • Samples 'Piknika galds kursa salidojumam', 1.
  • Samples 'Piknika galds kursa salidojumam', 2.
  • Samples 'Piknika galds kursa salidojumam', 3.
  • Samples 'Piknika galds kursa salidojumam', 4.
  • Samples 'Piknika galds kursa salidojumam', 5.
  • Samples 'Piknika galds kursa salidojumam', 6.
  • Samples 'Piknika galds kursa salidojumam', 7.
  • Samples 'Piknika galds kursa salidojumam', 8.
  • Samples 'Piknika galds kursa salidojumam', 9.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ielūguma uz salidojumu paraugs    2
2.  Pasākuma scenārijs    3
3.  Ēdienkart    4
4.  Laukuma plānojums    6
5.  Mēbeles    6
6.  Galdautu izmēri    6
7.  Trauku sadalījums (individuālās lietošanas traukiem)    7
8.  Papildus inventārs    8
9.  Literatūras sarakts    9
Extract

SILTIE ĒDIENI:
Uz iesma cepti tomāti, sīpoli un paprika
Ģaļas edieni :
Šašliks (cūkgaļas)
Mednieku desiņas
AUKSTAIS GALDS
Salāti:
Šķiņka salāti
Sēņu tomātu salāti

Marinēti dārzeņi:
Marinēti gurķi
Marinēti tomāti.
Marinēti puķkāposti
Marinētu sarkano bietīšu salāti

Svaigi dārzeņi:
Svaigi gurķi
Svaigi tomāti

Mērces :
Tomātu mērce
Šašliku mērce
Majonēzes mērce
Maize:
Rudzu maize
Ģimene baltmaize
Speķa pīrāgi

SALDIE ĒDIENI:
Kūkas:
,,Napoleons”
,,Ābolu biskvītkūka”

Author's comment
Atlants