Evaluation:
Published: 02.03.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
  • Practice Reports 'SIA "Premier Restaurant Latvija"', 1.
  • Practice Reports 'SIA "Premier Restaurant Latvija"', 2.
  • Practice Reports 'SIA "Premier Restaurant Latvija"', 3.
  • Practice Reports 'SIA "Premier Restaurant Latvija"', 4.
  • Practice Reports 'SIA "Premier Restaurant Latvija"', 5.
  • Practice Reports 'SIA "Premier Restaurant Latvija"', 6.
Extract

Ēdienkarte: Runājot par McDonalda ēdienkarti, visi produkti ir gatavoti no sasaldētiem pusfabrikātiem, kuriem ir noteikts derīguma termiņš. Piedavātā ēdienkarte nav plaša, piedāvā gan atsevišķus produktus, gan komplektētus. Ir 3 bulciņu veidi - ar zivi, vistu un liellopu gaļu , klāt nāk kartupeļi, kā arī piedāvā dažādu veidu mērces, salāti un deserti (saldējums, kekss un pīrāgs).
Auditi: Tā kā McDonald’s ir ēdināšanas uzņēmums tur arī ievēro visas nepieciešamās procedūras, kas ir saistītas ar pārtikas drošību. Visi darbinieki ir izgājuši sanitāro minimumu. Ofisā ir iekšējais specializēts cilvēks, kurš atbild par pārtikas drošību, taisa auditus un ja rodas problēmas pārtikas jautājuma, droši var griezties pie šī cilvēka.
Piegādes: Katram restorānam ir savi piegādes laiki, atbrauc mašīna un atved visu nepieciešamo, kas bija pasūtīts. Pasūtijumu taisa regulāri. Piegādes laikā mēra temperatūru, jo katru produktu ir jāglābā konkrētā, tam paredzētā temperatūrā, tad visu saliek pa vietām. Ja kādā no restorāniem beidzas kāds produkts, to var paņemt no cita restorāna izrakstot transferi, kā arī var sarunāt ekstra piegādi.…

Author's comment
Atlants