Author:
Evaluation:
Published: 03.04.2018.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 1 units
References: Not used
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 1.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 2.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 3.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 4.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 5.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 6.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 7.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 8.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 9.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 10.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 11.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 12.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 13.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 14.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 15.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 16.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 17.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 18.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 19.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 20.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 21.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 22.
  • Presentations 'Itālija un tās kultūra', 23.
Extract

Pasta
Dažādo veidu pastas un kombinācijas ar mērcēm ir viena no svarīgākajām itāļu virtuves sastāvdaļām.
Pastas šķirnes

Itāļu iecienītākās un biežāk izmantojamās garšvielas ir : baziliks, raudene, ķiploks, ķiploku sāls, ķiplokpipari, lauru lapas, pētersīļi, melnie pipari, salvija, oregano, rozmarīns.

Itālijai raksturīgākie saldie ēdieni ir tiramisu un pildītie cannoli cilindri,

Kafija Itālijā ir viena no gardākajām visā pasaulē.

Author's comment
Atlants