Author:
Evaluation:
Published: 01.03.2023.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2021 - 2025 years
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 1.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 2.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 3.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 4.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 5.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 6.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 7.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 8.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 9.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 10.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 11.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 12.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 13.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 14.
  • Presentations 'Konjaka ražošanas process', 15.
Extract

Kas ir konjaks?
Konjaks ir stiprais spirtotais dzēriens ar etilspirta saturu 40 – 45 %, ko gatavo, pārtvaicējot galvenokārt balto vīnogu vīnus.
Konjaku (Cognac) izgatavo Konjakā, Francijā (Cognac, France) un Konjakas pilsētas apkārtnē.
Visi konjaki ir brendiji, bet ne visi brendiji ir konjaki. Informācijai – brendijs ir destilēts vīns.…

Author's comment
Atlants