Author:
Evaluation:
Published: 03.11.2009.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 1 units
References: Not used
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmumi', 1.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmumi', 2.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmumi', 3.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmumi', 4.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmumi', 5.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmumi', 6.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmumi', 7.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmumi', 8.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Picērija „Čilli Pica”    3
  Izmantotās izejvielas    3
  Sagatavošanas veidi    3
  Pasniegšanas īpatnības    3
  „Čilli picas” atbilstība picērijas standartiem    4
  Restorāns „LA Boheme”    4
  Izmantotās izejvielas    4
  Sagatavošanas veidi    4
  Pasniegšanas īpatnības    4
  „La Boheme” atbilstība restorāna standartiem    4
  Bistro „Lido”    5
  Izmantotās izejvielas    5
  Sagatavošanas veidi    5
  Pasniegšanas īpatnības    5
  „Lido” atbilstība bistro standartiem    6
  Krogs „Korande”    6
  Izmantotās izejvielas    6
  Sagatavošanas veidi    6
  Pasniegšanas īpatnības    6
  „Koronades” atbilstība kroga standartiem    6
  Ātro uzkodu uzņēmums „Hesburgers”    7
  Izmantotās izejvielas    7
  Sagatavošanas veidi    7
  Pasniegšanas īpatnības    7
  „Hesburgera” atbilstība ātro uzkodu uzņēmuma standartiem    8
  Izmantotā literatūra    8
Extract

Picērija „Čilli Pica”
Izmantotās izejvielas
Picu pagatavošanai izmantotās izejvielas : dārzeņi- tomāti, oregano, cukinī, pipari, paprika, sīpoli, gurķi, peperoni, augļi- ananāsi, persiki, mango, sēnes, siers, cūkgaļa, maltā gaļa, salami, vistas fileja , maltā gaļa, garneles, olas, milti, piens, spināti, olīvas.
Uzkodu pagatavošanai izmantotās izejvielas: dārzeņi- tomāti, kukurūza, gurķi, salātu lapas, kāposti, olīvas, gurķi, sīpoli, bietes, sīpoli, burkāni, paprika, augļi- apelsīni, vīnogas, siers, šķiņķis, garneles, tuncis, siļķe, maize.
Zupu pagatavošanai izmantotās izejvielas: maltā gaļa, sīpoli, siers, ķiploki, oregano, pupiņas, pipari, olīvas, bekons, cīsiņi, gurķi, kartupeļi, maize, šampinjoni.
Karstie ēdienu pagatavošanai izmantotās izejvielas: dārzeņi, pākšaugi, sēnes, siers, bekons, cūkgaļa, tuncis, kartupeļi, rīsi, makaroni.

Sagatavošanas veidi
Picas tiek pagatavoti cepot gan liela, gan mazā tauku daudzumā. Tiek izmantoti kombinētie paņēmieni dārzeņu pagatavošanai, kā arī gaļas pagatavošanai, produkti tiek apcepti un tad sautēti. Zupām ar tiek izmantoti kombinētie paņēmieni. Sīpoli un citi dārzeņi tiek apcepti, un tad pievienoti zupai, un kopā ar citām zupas sastāvdaļām vārīti. Silto ēdienu pagatavošanai izmanto cepšanu, sautēšana, vārīšana. …

Author's comment
Atlants