Author:
Evaluation:
Published: 13.11.2015.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
  • Samples 'Uztura plānošana', 1.
  • Samples 'Uztura plānošana', 2.
  • Samples 'Uztura plānošana', 3.
  • Samples 'Uztura plānošana', 4.
  • Samples 'Uztura plānošana', 5.
Extract

SECINĀJUMI:
1. Ir nepieciešams pārskatīt proporcijas starp ēdienreizēm, jo tās neatbilst normai 1:2:1.
2. Vajadzētu samazināt ogļhidrātu daudzumu, jo tas gandrīz sasniedz 70% un palielināt tauku daudzumu, jo tas neatbilst optimālam daudzumam.
3. Lai precīzi noskaidrotu cilvēka uztura plānu ikdienā ir nepieciešams veikt uztura analīzi vairākas dienas, jo vienas dienas rezultāti var uzrādīt nepietiekami precīzus datus.
4. Uzņemtais kaloriju daudzums atbilst darbam, kurš neprasa piepūli, bet ikdienā dotais cilvēks padara garīgo un vieglo fizisko darbu.
5. Būtu nepieciešams aizvietot dažus produktus, piemēram, makaronus, kuriem ir augsts ogļhidrātu daudzums, ar dārzeņiem, kuri ir daudz vērīgāki cilvēka organismam, bet arī satur ogļhidrātus.

Author's comment
Atlants