Evaluation:
Published: 03.12.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 10 units
References: Used
  • Research Papers 'Lūpukrāsu ražošana', 1.
  • Research Papers 'Lūpukrāsu ražošana', 2.
  • Research Papers 'Lūpukrāsu ražošana', 3.
  • Research Papers 'Lūpukrāsu ražošana', 4.
  • Research Papers 'Lūpukrāsu ražošana', 5.
  • Research Papers 'Lūpukrāsu ražošana', 6.
  • Research Papers 'Lūpukrāsu ražošana', 7.
Extract

Produkta apraksts un nosakāmie kvalitātes kritēriji
Tākā, lietojot lūpukrāsu, neizbēgami, neliels daudzums tās nonāk mutē, lūpukrāsām ir stingri kvalitātes kritēriji. Tās nekādā ziņā nedrīkst būt toksiskas vai nevēlamas organismam. Lūpukrāsm ir divi kvalitātes pārbaudījumi. Viens no tiem ir, lūpukrāsas ievietošana aptuveni 54 grādu karstumā uz 24 h. Pēc šī laika posma lūpukrāsa nedrīkst būt mainījusi savu formu. Otrs pārbaudījums ir tāds, ka lūpukrāsai tiek pielikts spēks un tiek mērīts pēc cik tā sabruks. Bet tā kā tam nav noteiktu standarta kritēriju, katrs ražotājs var noteikt savu standartu pēc kura jāvadas.

Author's comment
Atlants