Author:
Evaluation:
Published: 23.01.2024.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
  • Presentations 'Blūma taksonomijas', 1.
  • Presentations 'Blūma taksonomijas', 2.
  • Presentations 'Blūma taksonomijas', 3.
  • Presentations 'Blūma taksonomijas', 4.
  • Presentations 'Blūma taksonomijas', 5.
  • Presentations 'Blūma taksonomijas', 6.
  • Presentations 'Blūma taksonomijas', 7.
  • Presentations 'Blūma taksonomijas', 8.
  • Presentations 'Blūma taksonomijas', 9.
Extract

Izglītības programma «Ēdināšanas pakalpojumi»
Mācību priekšmets «Pārtikas produktu zinības»
Apgūstamais temats «Pārtikas produktu kvalitātes noteikšana, izmantojot organoleptisko kvalitātes noteikšanas metodi»

1. līmenis – Zināšanas (atcerēšanās)
Skolotājs:
Lūdzu, formulējiet organoleptisko kvalitātes noteikšanas metodi!

Skolēni formulē:
Organoleptiskā produktu izpētes metode ir kvalitātes noteikšana, izmantojot cilvēka maņas, tas ir:
Redze,
Oža
Tauste
Garša
Dzirde (skaņa)…

Author's comment
Atlants