Author:
Evaluation:
Published: 30.11.2015.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 1.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 2.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 3.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 4.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 5.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 6.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 7.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 8.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 9.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 10.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 11.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 12.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 13.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 14.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 15.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 16.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 17.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 18.
  • Business Plans 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 19.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Kopsavilkums    3
  Uzņēmuma rakturojums    4
  Pakalpojuma raksturojums    5
  Tirgus    7
  Konkurentu raksturojums    9
  Mārketinga stratēģija    9
  Ražošanas plāns    11
  Organizatoriksais plāns    13
  Finanšu plāns    15
  Risku novērtēšana    17
  Pielikums    18
Extract

Finanšu plāns
Aprēķinot cenu katram piedāvātajam ēdienam un dzērienam, vispirms tiks veikta kalkulācija. Taču, sastādot biznesa plānu, nav iespējams precīzi noteikt, cik daudz cenā iekļaujama darbinieku alga, komunālie maksājumi, amortizācija, ar uzņēmuma izveidošanu saistītie izdevumi. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos cenu noteikšanā pieņemts, ka, saskaitot visas izmaksas, tām tiek uzrēķināts uzcenojums. Tāpēc, konsultējoties ar analoģisku uzņēmumu vadītājiem darbības sākumā tiks aprēķinātas pašizmaksas, kurām tad arī tiks rēķināts uzcenojums. Nepieciešamo ienākumu daudzumu ziemā būs grūtāk sasniegt, bet vasarā, izmantojot visas papildus tirdzniecības iespējas, varētu būt arī lielāks apgrozījums, kas nosegtu ziemas mazāko apgrozījumu.
Apgrozījuma plāns 2014.gadam kafejnīcai, tiešo apmeklētāju apkalpošanai.

Author's comment
Atlants