Evaluation:
Published: 06.06.2012.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 1.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 2.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 3.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 4.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 5.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 6.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 7.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 8.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 9.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 10.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 11.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 12.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 13.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 14.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 15.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 16.
  • Presentations 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 17.
Extract

SECINĀJUMI
Saindējoties ar pārtiku, pasaulē katru dienu iet bojā apmēram 5’000 cilvēki.
Āfrikas jaunattīstītajās valstīs ir zems zināšanu līmenis par pārtikas higiēnu un drošību.
Ātrās ēdināšanas bizness turpina augt, palielinoties neveselīgā uztura lietošanai ikdienā.
Pēc analīžu rezultātiem, visi ātrās ēdināšanas restorānu apmeklētāji Nigērijā pēc ēdienreizes, savā organismā ir uzņēmuši kāda veida mikroorganismu.
Pasaules Veselības organizācija pēc šo datu izpētes, rekomendē jauno darbinieku apmācību organizēšanu par pārtikas drošību un higiēnu.

Author's comment
Atlants