Evaluation:
Published: 18.08.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 1.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 2.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 3.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 4.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 5.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 6.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 7.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 8.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 9.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 10.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 11.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 12.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 13.
  • Practice Reports 'Prakses atskaite', 14.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    4
1.  Biznesa ideja    4
1.1.  Biznesa idejas pamatojums    4
1.2.  Preču piegādātāji    5
1.3.  Preču tirgus un patērētāji    5
1.4.  Konkurence un konkurentu analīze    6
1.5.  Saimnieciskās darbības risku uzskaitījums    7
2.  Uzņēmuma veidošanas juridiskais pamatojums    8
3.  Starta kapitāla aprēķins jaunai uzņēmējdarbībai    11
  Secinājumi un priekšlikumi    13
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    14
Extract

Secinājumi un priekšlikumi
1. SIA „Little Italy” no picērijas pārtapa par restorānu.
2. SIA’’little Italy’’ nav liels restorāns un arī ēdienu klāsts nav plašs,produktus ēdienu gatavošanai iegādājas paši.
3. Patērētāji šajā uzņēmumā ir visi Rēzeknes iedzīvotāji,iebraucēji un tūristi
4. Uzņēmuma galvenās priekšrocības salīdzinājumā ar konkurentiem ir zemās cenas, kuras ir iespējams noturēt esošajā līmenī, pateicoties salīdzinoši zemajām izmaksām.
5. SIA „Little Italy” risku analīzei uzņēmumā nav pievērsis īpašu vērību, riksi ir apzināti, bet dziļāka izpēte netiek veikta, taču tiek darīts viss, lai apzinātie riski neiestātos.
6. uzņēmuma veiksmīgas attīstības pamats ir darbinieki, kuri attīsta produktu/pakalpojumu, veicina tā virzīšanu tirgū, strādā ar klientiem, kontrolē uzņēmuma ekonomisko stāvokli.
7. Saskaņā ar ES regulu jebkurš sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums ir pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmums,kam, saskaņā ar Pārtikas aprites uzraudzības likumu, ir jābūt Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) pārtikas uzņēmumu reģistrā.
8. Priekšlikums uzņēmuma tālākai attīstībai ir saistīts ar galveno uzņēmuma perspektīvu – uzņēmumam jārod iespēja ieguldīt aizvien vairāk līdzekļu klientu piesaistei, reklāmas, dzīva mūzikā, jauno ēdienu klāsts, dienas akcijas u.c.

Atlants