Author:
Evaluation:
Published: 27.04.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 1.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 2.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 3.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 4.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 5.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 6.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 7.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 8.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 9.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 10.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 11.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 12.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 13.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 14.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 15.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 16.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 17.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 18.
  • Presentations 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 19.
Extract

Uzņēmuma iekšējās vides analīze
Stiprās puses
Status/laba reputācija
Atrašanās vieta
Konkurētspējīgs uzņēmums savā nozarē
Konkurētspēja ar citiem līdzīgiem uzņēmumiem tirgū
Kvalitatīvs ēdiens viesiem
Plašas konferenču rīkošanas iespējas
Stabils finansiālais stāvoklis
Darbinieku izaugsmes iespējas

Vājās puses
Nepietiekoši kvalificēti darbinieki (arī studenti)
Dārgi pakalpojumi
Pieczvaigžņu statusam neatbilstoša banketu organizēšana
Nekvalitatīvs ēdiens darbiniekiem
Slikti saplānots restorānu darbības laiks

Author's comment
Atlants