-
Kvalitātes izvērtējums viesnīcai “X” izmantojot tiešsaistes Booking.com atsauksmes
Research Papers30 Cooking, Food Processing, Tourism, Traveling
2021 - 2025 years
Nr. | Chapter | Page. |
1. | viesnīcu klasifikācija | 7 |
Viesnīcu iedalījums | 7 | |
2. | Booking kategorijas apraksts | 8 |
2.1 | Personāls | 8 |
2.2 | Tīrība | 8 |
2.3 | Atrašanās vieta | 8 |
2.4 | Iespējas | 9 |
2.5 | Komforts | 9 |
2.6 | Cenas kvalitāte | 9 |
3. | klientu tiešsaistes atsaukmses vērtība | 10 |
4. | klientu apmierinātība | 11 |
4.1 | Klientu vērtība | 11 |
5. | KLientu veidi | 13 |
5.1 | Klientu apmierinātības līmeņi | 13 |
5.2 | Biznesa ceļotājs | 13 |
5.3 | Grupas ceļotāji | 14 |
5.4 | Pāru ceļotāji | 14 |
5.5 | Ģimenes ceļotāji | 15 |
6. | Viesu dzimumu ietekme uz pakalpojumu saņemšanu | 16 |
7. | Atšķirība starp vīriešu un sieviešu vēlmēm viesnīcā | 17 |
8. | “x” viesnīcas mērķa grupas | 19 |
9. | pētījuma metode | 20 |
9.1 | Literatūra | 20 |
9.2 | Prakstiskā pētījuma metode | 20 |
10. | praktiskā daļa | 21 |
11. | Negatīvo atsauksmju reaģēšana uzņēmumā | 27 |
11.1 | Atbildētāja amats | 27 |
11.2 | Tiešsaistes sarunvaloda (profesionāla vai ikdienas sarunvaloda) | 27 |
11.3 | Atbildes reakcijas ātrums | 27 |
11.4 | Atbildes darbība | 28 |
12. | Secinājumi | 29 |
12.1 | Priekšlikumi | 29 |
13. | Izmantotā literatūra | 30 |
Šis pētījums sniedz dažas teorētiskas atziņas un apspriež attiecīgās praktiskās sekas, kas saistītas ar viesmīlības jomu. Viens no daudzajiem jaunajiem ieguldījumiem teorētiskajā jomā ir saistīts ar dažādu viesnīcu viesu bažu nozīmi, iesaistoties tiešsaistes sūdzību uzvedībā. Tos var saprast saistībā ar:
• atšķirīgu kultūras izcelsmi,
• ceļotāju veida,
• dzimuma veida,
• dažādas viesnīcu klases.
Pamatojoties šī pētījuma iegūtajiem datiem, ieteikšu, lai iegūtu precīzāku izpratni par viesnīcas viesu unikālajām bažām un attiecīgajām sūdzībām vai neapmierinātības sajūtu un ka tādiem kontekstiem kā izcelsmes kultūra un/vai viesnīcas kategorija ir jāpievērš uzmanība.…
