Author:
Evaluation:
Published: 24.01.2008.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
  • Presentations 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 1.
  • Presentations 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 2.
  • Presentations 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 3.
  • Presentations 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 4.
  • Presentations 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 5.
  • Presentations 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 6.
  • Presentations 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 7.
  • Presentations 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 8.
  • Presentations 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 9.
Extract

Kursa darba galvenie mērķi tika izvirzīti:
Izstrādāt siera cepumu receptūras ar samazinātu tauku saturu
Izstrādāt siera cepumu receptūru ar samazinātu enerģētisko vērtību
Paaugstināt siera cepumu uzturvērtību

Ideju posms
Kursa darbā ir izstrādāti 5 siera cepumu veidi:
siera cepumi ar zaļumiem
siera cepumi ar ķiplokiem un burkāniem
siera cepumi ar alu un sinepēm
siera cepumi ar čili
siera cepumi ar ķimenēm un ķiplokiem.…

Author's comment
Atlants