-
Prakse lauku tūrisma uzņēmumā
Nr. | Chapter | Page. |
Ievads | 2 | |
1. | Biznesa ideja | 3 |
1.1. | Biznesa idejas būtība | 3 |
1.2. | Biznesa idejas rašanās zemnieku saimniecībā “AAAAAAA” | 4 |
1.3. | Uzņēmējdarbības vides raksturojums saimniecisko darbību uzsākot | 5 |
2. | Uzņēmuma veidošanas juridiskais pamatojums | 7 |
2.1. | Informācija par uzņēmumu | 7 |
2.2. | Nozares likumdošana | 8 |
2.3. | Maksājamie nodokļi | 11 |
3. | Uzņēmuma darbības apraksts | 12 |
3.1. | Pakalpojuma apraksts un cena | 12 |
3.2. | Uzņēmuma īpašie sertifikāti un apliecības | 14 |
3.3. | Uzņēmuma pakalpojuma tirgus un patēriņa apjoma pārskats | 15 |
3.4. | Konkurentu analīze | 17 |
4. | Saimnieciskās darbības risku uzskaitījums un raksturojums | 19 |
Secinājumi | 21 | |
Priekšlikumi | 22 | |
Izmantotās literatūras un avotu saraksts | 23 |
1. profesionālās prakses “Uzņēmējdarbības uzsākšana” prakses vieta – zemnieku saimniecība “AAAAAAA”, atrodas YYYYYY rajona XXXXX pagastā, nodarbojas ar lauku tūrismu.
Prakses norises laiks - no 2005. gada 8. augusta līdz 2. septembrim.
Prakses mērķis – nostiprināt iegūtās teorētiskās zināšanas kursu “Saimniecisko procesu vadīšana”, “Mikroekonomika” un “Finansu pamati” nodarbībās, kā arī veidot prasmes teorētiskās zināšanas izmantot praktiski, veicot ikdienas darījumus.
Prakses uzdevumi:
1.Praktiski iepazīties ar uzņēmuma darbības uzsākšanas, organizēšanas un vadīšanas principiem mikro- un makrovidē.
2.Praktiski iepazīties ar uzņēmuma veidošanas jurisko pamatojumu.
3.Praktiski iepazīties ar uzņēmuma sniegto pakalpojumu, tā kvalitāti, atbilstību standartiem.
4.Praktiski analizēt uzņēmuma klientūru.
5.Praktiski noskaidrot uzņēmuma konkurējošās priekšrocības.
6.Iepazīties ar uzņēmuma dibināšanas un tagadējo kapitālu, saimnieciskās darbības riskiem.
…
Biznesa ideja.Biznesa idejas rašanās zemnieku saimniecībā “AAAAAAA”.Uzņēmējdarbības vides raksturojums saimniecisko darbību uzsākot.Uzņēmuma veidošanas juridiskais pamatojums.Informācija par uzņēmumu.Nozares likumdošana.Maksājamie nodokļi.Uzņēmuma darbības apraksts.Pakalpojuma apraksts un cena.Uzņēmuma īpašie sertifikāti un apliecības.Uzņēmuma pakalpojuma tirgus un patēriņa apjoma pārskats .Konkurentu analīze.Saimnieciskās darbības risku uzskaitījums un raksturojums. Secinājumi Priekšlikumi Izmantotās literatūras un avotu saraksts
