Author:
Evaluation:
Published: 10.09.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 10 units
References: Used
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 1.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 2.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 3.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 4.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 5.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 6.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 7.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 8.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 9.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 10.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 11.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 12.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 13.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 14.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 15.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 16.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 17.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 18.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 19.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 20.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 21.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 22.
  • Practice Reports 'Prakse lauku tūrisma uzņēmumā', 23.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    2
1.  Biznesa ideja    3
1.1.  Biznesa idejas būtība    3
1.2.  Biznesa idejas rašanās zemnieku saimniecībā “AAAAAAA”    4
1.3.  Uzņēmējdarbības vides raksturojums saimniecisko darbību uzsākot    5
2.  Uzņēmuma veidošanas juridiskais pamatojums    7
2.1.  Informācija par uzņēmumu    7
2.2.  Nozares likumdošana    8
2.3.  Maksājamie nodokļi    11
3.  Uzņēmuma darbības apraksts    12
3.1.  Pakalpojuma apraksts un cena    12
3.2.  Uzņēmuma īpašie sertifikāti un apliecības    14
3.3.  Uzņēmuma pakalpojuma tirgus un patēriņa apjoma pārskats    15
3.4.  Konkurentu analīze    17
4.  Saimnieciskās darbības risku uzskaitījums un raksturojums    19
  Secinājumi    21
  Priekšlikumi    22
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    23
Extract

1. profesionālās prakses “Uzņēmējdarbības uzsākšana” prakses vieta – zemnieku saimniecība “AAAAAAA”, atrodas YYYYYY rajona XXXXX pagastā, nodarbojas ar lauku tūrismu.
Prakses norises laiks - no 2005. gada 8. augusta līdz 2. septembrim.
Prakses mērķis – nostiprināt iegūtās teorētiskās zināšanas kursu “Saimniecisko procesu vadīšana”, “Mikroekonomika” un “Finansu pamati” nodarbībās, kā arī veidot prasmes teorētiskās zināšanas izmantot praktiski, veicot ikdienas darījumus.
Prakses uzdevumi:
1.Praktiski iepazīties ar uzņēmuma darbības uzsākšanas, organizēšanas un vadīšanas principiem mikro- un makrovidē.
2.Praktiski iepazīties ar uzņēmuma veidošanas jurisko pamatojumu.
3.Praktiski iepazīties ar uzņēmuma sniegto pakalpojumu, tā kvalitāti, atbilstību standartiem.
4.Praktiski analizēt uzņēmuma klientūru.
5.Praktiski noskaidrot uzņēmuma konkurējošās priekšrocības.
6.Iepazīties ar uzņēmuma dibināšanas un tagadējo kapitālu, saimnieciskās darbības riskiem.

Author's comment
Atlants