Author:
Evaluation:
Published: 04.07.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
  • Presentations 'Profesionālās prakses pārskats ēdināšanas servisā. Kafejnīca "Pie Jānīša"', 1.
  • Presentations 'Profesionālās prakses pārskats ēdināšanas servisā. Kafejnīca "Pie Jānīša"', 2.
  • Presentations 'Profesionālās prakses pārskats ēdināšanas servisā. Kafejnīca "Pie Jānīša"', 3.
  • Presentations 'Profesionālās prakses pārskats ēdināšanas servisā. Kafejnīca "Pie Jānīša"', 4.
  • Presentations 'Profesionālās prakses pārskats ēdināšanas servisā. Kafejnīca "Pie Jānīša"', 5.
  • Presentations 'Profesionālās prakses pārskats ēdināšanas servisā. Kafejnīca "Pie Jānīša"', 6.
  • Presentations 'Profesionālās prakses pārskats ēdināšanas servisā. Kafejnīca "Pie Jānīša"', 7.
  • Presentations 'Profesionālās prakses pārskats ēdināšanas servisā. Kafejnīca "Pie Jānīša"', 8.
Extract

Priekšlikumi
1. Kafejnīcas „Pie Jānīša” vadībai jāiegādājas kondicionieri, lai karstā laikā telpās nebūtu tik karsts un smacīgs gaiss, jo šo apstākļu dēļ tiek zaudēti daudzi klienti.
2. Kafejnīcas vadībai klientu piesaistei un uzņēmuma atpazīstamībai ir jāattīsta reklāma internetā, jāizveido sava reklāma vietējās avīzēs un žurnālos.
3. Kafejnīcas vadībai jāatsvaidzina interjeru, pamatoties uz ēdināšanas uzņēmumu iekārtu ekspluatācijas noteikumiem, lai nebūtu manāms, ka mēbeles ir lietotas jau vairākus gadus.
4. Kafejnīcas vadībai virtuvē ir jānomaina trauku mazgājamās iekārtas, pamatoties uz ēdināšanas uzņēmumu iekārtu ekspluatācijas noteikumiem, jo tās ir novecojušas.
5. Kafejnīcas vadībai ir nepieciešams mainīt traukus, galda piederumus, glāzes, pamatoties uz ēdināšanas uzņēmumu sīko inventāru ekspluatācijas noteikumiem,, jo tie pēc ilgas lietošanas zaudē spodrību.

Author's comment
Atlants