Evaluation:
Published: 15.04.2015.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
  • Research Papers 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 1.
  • Research Papers 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 2.
  • Research Papers 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 3.
  • Research Papers 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 4.
  • Research Papers 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 5.
  • Research Papers 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 6.
  • Research Papers 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 7.
  • Research Papers 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 8.
  • Research Papers 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 9.
  • Research Papers 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 10.
  • Research Papers 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 11.
  • Research Papers 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 12.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Izvēlētā pārtikas produkta veida piedāvājuma sortiments    4
2.  Pārtikas produkta ķīmiskais sastāvs, uzturvērtība, nozīme uzturā    5
2.1.  Ķīmiskais sastāvs    5
2.2.  Uzturvērtība    5
2.3.  Nozīme uzturā    5
3.  Pārtikas produkta kvalitāte un tās ietekmējošie faktori    6
4.  Pārtikas produkta uzglabāšanas un realizācijas nosacījumi    7
5.  Pārtikas produkta marķējums un tā atbilstība atbilstoši LV normatīvajiem dokumentiem    8
  Secinājumi    9
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    10
Extract

Secinājumi
Pastēte “Lido” ir diezgan kvalitatīvs produkts, bet tomēr satur ļoti daudz E-vielu. Ražotāja “Lido” uzdevums bija izveidot samērā kvalitatīvu preci par pieejamu cenu. Es domāju, ka viņiem tas labi izdevās.
Bet tagad, jau apskatot visas nianses un pastētes pagatavošanu mājās, es dotu priekšroku svaigiem produktiem, kas nesatur E-vielas, kā arī izvairītos no cūkgaļas, ja gatavotu vistas aknu pastēti. Mēs dzīvojam laikā, kad konservanti ir visos plauktos, nedrīkst aizmirst, ka, ja cilvēkam ir vēlēšanās ēst veselīgi un ir brīvs laiks gatavošanai, tad labāk gatavot pašiem, jo mēs noteikti zināsim, kas ir sastāvā un to daudzumu.

Author's comment
Atlants