Author:
Evaluation:
Published: 12.03.2019.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 7 units
References: Not used
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 1.
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 2.
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 3.
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 4.
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 5.
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 6.
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 7.
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 8.
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 9.
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 10.
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 11.
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 12.
  • Presentations 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 13.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Jogurts   
2.  Aisargrstruktūras   
3.  Metodes   
4.  Rezultāti   
5.  Probiotiskās baktērijas   
Extract

Secinājumi
Pienskābes baktērijas strauji attīstās raudzēšanas procesā.
Aizsargkultūras pievienošana labvēlīgi ietekmē jogurta uzglabāšanas laiku.
Bifidobaktēriju attīstības intensitāte bez aizsargkultūras pievienošanas raudzēšanas procesa laikā pieaug straujāk.
Probiotisko baktēriju attīstības intensitāte uzglabāšanas laikā samazinās baktēriju proteolītisko īpašību dēļ.

Author's comment
Atlants