Author:
Evaluation:
Published: 06.12.2007.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Summaries, Notes 'Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums', 1.
  • Summaries, Notes 'Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums', 2.
  • Summaries, Notes 'Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums', 3.
  • Summaries, Notes 'Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums', 4.
Extract

Siltu gaļu iegūst tūlīt pēc dzīvnieka apstrādes. Tās temperatūra ir tuva dzīva organisma temperatūrai. Šādas gaļas muskuļaudi ir mīksti, sulīgi, tai ir jēluma smaka, tumša virsma. Šādu gaļu termiski apstrādājot, ēdieni no tās ir šķiedraini, cieti, slikti sagremojami. Tāpēc siltu gāļu nerealizē, bet nodod atdzesēšanai vai sasaldēšanai, vispirms to nogatavinot.…

Author's comment
Atlants