Author:
Evaluation:
Published: 06.11.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 10 units
References: Not used
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 1.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 2.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 3.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 4.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 5.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 6.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 7.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 8.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 9.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 10.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 11.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 12.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 13.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 14.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 15.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 16.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 17.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 18.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 19.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 20.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 21.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 22.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 23.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 24.
  • Research Papers 'Virtuves darbarīku izvēle ēdināšanas uzņēmumā', 25.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    4
1.  Īss kafejnīcas „ Zelta Vērdiņš ”apraksts    5
1.1.  Atrašanās vieta    5
1.2.  Ēdienu klāsts    7
2.  Virtuve    7
2.1.  Virtuves vizuālais apraksts    7
2.2.  Virtuves tehnika, darbarīki    9
3.  Virtuves iekārtu un darbarīku izmantojamie materiāli    9
3.1.  Plastmasas    9
3.2.  Polisulfols   
3.3.  Urea   
3.3.  Tērauds   
3.4.  Poliamīds   
3.5.  Polietilēns   
3.6.  Polipropilēns   
3.7.  Alumīnijs   
3.8.  Čuguns    14
4.  Darbarīku kopšana    14
5.  Virtuves sadalījums darba centros    15
5.1.  Pavards    15
5.2.  Mikroviļņu krāsns   
5.3.  Virtuves kombaina tīrīšana un kopšana   
5.3.  Virtuves kombaini, mikseri   
5.4.  Universālais griezējs   
5.5.  Sulu spiede   
5.6.  Ledusskapis   
5.6.1.  Praktiski ieteikumi ledusskapju ekspluatācijā   
5.7.  Trauku mazgājamā mašīna   
5.7.1.  Kontrolpanelis   
5.7.2.  Uzbūve    20
6.  Sanitārās prasības sabiedriskajos ēdināšanas uzņēmumos    20
6.1.  Ēdināšanas uzņēmuma darbinieku ieteicamā personīgā higiēna    20
6.2.  Ieteicamās prasības apmeklētāju traukiem    22
  Secinājumi    22
  Izmantotā literatūra    23
  Pielikums (bildes)    24
Extract

Ikdienā mēs visi esam ļoti aizņemti cilvēki, tāpēc reti mums pietiek laika, lai varētu paēst kārtīgas brokastis mājās ar ģimeni. Tāpēc mūsdienās ir ļoti aktuāla tēma kafejnīcu izmantošana, kuras mēs paši apmeklējam laika trūkuma dēļ, lai varētu garšīgi paēst un galvenais ātri, tieši šos pakalpojumus piedāvā mums šīs iestādes- ieekonomēt savu laiku.
Šādu iestāžu mūsdienās ir ļoti daudz, tāpēc paliek aizvien grūtāk izvēlētie kur paēst, tāpēc mēs izvēlamies jau pārbaudītās iestādes un jaunās apmeklējam brīvā laikā.
Bet mēs nekad neiedomājamies par to, kā tiek gatavots šajās iestādēs ēdieni, kas tiek izmantots un pielietots.
Mans darba uzdevums ir iepazīties un iepazīstināt citus ar kafejnīcu „Zelta Vērdiņš”, kas atrodas ļoti labā vietā uz Jūrmalas šosejas un ir pieejama visiem auto braucējiem, kas katru dienu brauc garām un ne tikai. Iepazīties ar virtuves darba laiku un izvēlēto darba priekšmetu viņu darba procesā, kā arī to ieguves materiālus un izmantošanu. Analizēt visas priekšrocības un trūkumus, kā arī dot padomus darba uzlabošanai, ja tādi ir nepieciešami.…

Author's comment
Atlants