Evaluation:
Published: 04.12.2022.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
2016 - 2020 years
2021 - 2025 years
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 1.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 2.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 3.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 4.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 5.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 6.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 7.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 8.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 9.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 10.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 11.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 12.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 13.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 14.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 15.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 16.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 17.
  • Presentations 'Produktu saglabāšanas veidi', 18.
Extract

Ilgstoši pārtiku pārstrādājot burkās ļoti augstā temperatūrā, siltums nogalina mikroorganismus un inaktivē fermentus, kas var izraisīt ēdiena sabojāšanos. Sildīšanas process arī izvada gaisu no burkas, pārtikas atdzišanas laikā izveidojot vakuuma blīvējumu. Tas neļauj gaisam un tajā esošajiem mikroorganismiem iekļūt burkā un atkārtoti piesārņot pārtiku.…

Author's comment
Atlants