Author:
Evaluation:
Published: 27.11.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
  • Summaries, Notes 'Informātikas 1.kursa eksāmena 9.biļete', 1.
  • Summaries, Notes 'Informātikas 1.kursa eksāmena 9.biļete', 2.
  • Summaries, Notes 'Informātikas 1.kursa eksāmena 9.biļete', 3.
Extract

Konditoreja ražo trīs veidu produktus: piparkūkas, cepumus un tortes. Ražošanā tiek izmantoti četri galvenie produkti, cukurs, konjaks un sviests. Atbilstoši receptēm,viena veida produkcijas izgatavošanai nepiieciešamais izejvielu daudzums ir sekojošs:.. Vienu kg piparkūku var pārdot par 2Ls, vienu kg cepumus par 3Ls, vienu torti par 4,5 Ls. Noteikt katra produkcijas veida ražošanas apjomu, lai pārdošanas summa būtu vislielāka?

Atlants