Evaluation:
Published: 25.11.2024.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 9 units
References: Not used
Time period viewed: 2021 - 2025 years
  • Presentations 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 1.
  • Presentations 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 2.
  • Presentations 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 3.
  • Presentations 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 4.
  • Presentations 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 5.
  • Presentations 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 6.
  • Presentations 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 7.
  • Presentations 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 8.
  • Presentations 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 9.
  • Presentations 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 10.
Extract

Kefīrs ir skābpiena dzēriens, ko iegūst, raudzējot pasterizētu pienu ar pienskābo baktēriju ieraugu.
Kefīrs ir skābpiena dzēriens, ko iegūst, raudzējot pasterizētu pienu ar pienskābo baktēriju ieraugu.

Visbiežāk sastopamie mikroorganismi kefīrā ir:
Pienskābes baktērijas (Lactobacillus, Streptococcus );
Raugi: (Saccharomyces, Kluyveromyces).

Kefīra ražošanas tehnologiju shēmas
1. shēma. Kefīra ražošanas shēma. 2. attēls. Kefīra ražošanas shēma.…

Author's comment
Atlants