Evaluation:
Published: 25.11.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Not used
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 1.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 2.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 3.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 4.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 5.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 6.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 7.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 8.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 9.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 10.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 11.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 12.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 13.
  • Research Papers 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 14.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Francija    4
1.1.  Uzvedības normas    4
1.2.  Ēšanas paradumi    5
1.3.  Apkalpošanas un uzņemšanas tradīcijas    6
2.  Zviedrija    7
2.1.  Uzvedības normas    7
2.2.  Ēšanas paradumi    8
2.3.  Apkalpošanas un uzņemšanas tradīcijas    9
3.  Japāna    10
3.1.  Uzvedības normas    10
3.2.  Ēšanas paradumi    11
3.3.  Apkalpošanas un uzņemšanas tradīcijas    12
  Secinājumi    13
  Izmantotais literatūras saraksts    14
Extract

Secinājumi
Esmu aplūkojusi un izanalizējusi 3 pavisam dažādas tautas ēšanas paradumus un uzvedību. Uzskatu, ka katra no tautām ir ar kaut ko īpaša. Francija ar savu burvīgo šarmu, Zviedrija ar vienkāršību, bet Japāna ar grāciju un harmoniju.
Katrā aplūkotajā valstī dzīvo dažāda rakstura un uzvedības cilvēki. Vismierīgākie likās japāņi, toties visvairāk ‘’piekasās’’ sīkumiem un visu ņem nopietni.
Lai nu kā, es tāpat vēlos apmeklēt Japānu un nogaršot visu, ko šī lieliskā tauta spēj pagatavot. Kā arī izbaudīt Francijas burvību, testējot vīna glāzi pie kāda no nacionālajiem ēdieniem.

Author's comment
Atlants