Author:
Evaluation:
Published: 29.01.2020.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 1 units
References: Not used
  • Presentations 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 1.
  • Presentations 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 2.
  • Presentations 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 3.
  • Presentations 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 4.
  • Presentations 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 5.
  • Presentations 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 6.
  • Presentations 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 7.
  • Presentations 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 8.
  • Presentations 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 9.
Extract

Secinājumi
Pelējums ātrāk parādījās uz baltmaizes šķēles
No kviešiem cepta maize ātrāk sapel
No rudziem cepta maize lēnāk sapel
Maizes pārtikā ir lietojamas ilgāku laiku, nekā tiek norādīts derīguma termiņā
No kviešiem cepta maize ir mazāku laiku lietojama uzturā, savukārt, no rudziem cepta maize ir ilgāku laiku lietojama uzturā




Author's comment
Atlants