Evaluation:
Published: 30.08.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
  • Practice Reports 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 1.
  • Practice Reports 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 2.
  • Practice Reports 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 3.
  • Practice Reports 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 4.
  • Practice Reports 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 5.
  • Practice Reports 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 6.
  • Practice Reports 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 7.
  • Practice Reports 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 8.
  • Practice Reports 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 9.
  • Practice Reports 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 10.
  • Practice Reports 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 11.
  • Practice Reports 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 12.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ievads    2
2.  Vispārīgās ziņas par uzņēmumu    3
3.  Prakses apraksts    4
4.  Virtuves organizatoriskā struktūra    5
6.  Praktikanta pašvērtējums    7
7.  Izmantotā literatūra    8
8.  Pielikumi    9
Extract

Prakse tika izieta „Radisson Blu Daugava” viesnīcas restorānā. Prakses vieta atrodas Kuģu ielā 24, Rīgā.
Prakses uzdevums bija, iepazīties ar ēdināšanas uzņēmuma ražošanas un apkalpošanas organizāciju, tehnoloģiskā procesa īpatnībām, kā arī nostiprināt mācību laikā iegūtās teorētiskās zināšanas ar praktiskajām iemaņām. Uzņēmumā rīko ēdināšanas pakalpojumus restorānā, kā, piemēram banketus ievērojamām personām. Viesnīcā ir restorāni un bārs.…

Author's comment
Atlants