Evaluation:
Published: 03.12.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 1.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 2.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 3.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 4.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 5.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 6.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 7.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 8.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 9.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 10.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 11.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 12.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 13.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 14.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 15.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 16.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 17.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 18.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 19.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 20.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 21.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 22.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 23.
  • Research Papers 'Banketa organizēšana', 24.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  BANKETA IEMESLS    3
1.1.  NORISES VIETAS RAKSTUROJUMS    3
2.  GALDA KLĀJUMS    4
  KAFIJAS GALDS    4
2.1.  BANKETA SAGATAVOŠANĀS DARBI    5
2.2.  NEPIECIEŠAMO TRAUKU UN GALDA PIEDERUMU SARAKSTS    6
2.3.  GALDA KLĀJUMA SHĒMA    7
3.  ĒDIENKARTE    8
4.  PASĀKUMA NORISES APRAKSTS    9
4.1.  VIESU SAGAIDĪŠANA UN PAVADĪŠANA    9
5.  TEHNOLOĢISKĀ KARTE APERITĪVAM    11
5.1.  KALKULĀCIJAS KARTE APERITĪVAM    11
6.  TEHNOLOĢISKĀ KARTE AUKSTAI UZKODAI    12
6.1.  KALKULĀCIJAS KARTE AUKSTAI UZKODAI    13
7.  TEHNOLOĢISKĀ KARTE GALVENAJAM ĒDIENAM    14
7.1.  KALKULĀCIJAS KARTE GALVENAJAM ĒDIENAM    15
8.  TEHNOLOĢISKĀ KARTE DESERTAM    16
8.1.  KALKULĀCIJAS KARTE DESERTAM    17
9.  KALKULĀCIJAS KARTE KAFIJAS GALDAM    18
10.  BANKETA KOPĒJO IZMAKSU APRĒĶINS KLIENTAM    19
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    20
  IZMANTOTIE AVOTI    20
Extract

Banketu telpu pašizmaksa sastāv no apsaimniekošanas, uzkopšanas pirms un pēc banketa, elektrības, apkures, amortizācijas u.c. Kopā vienam svinību pasākumam pēc telpu īpašnieku aprēķiniem varētu būt ap 60,- €
Tātad banketa pašizmaksa sanāk ap 832.37 €, taču klientam šis bankets izmaksā ap 3170.70 €, iekļauti arī muzikanti, kas ir ārpakalpojums, nav banketa sniedzēju pakalpojums.
Uzņēmuma kopējā peļņa no šī banketa ir paredzama ap 1500,- € No kopējās summas 3170 € - 200 ( muzikanti) – 120 ( viesmīļi) – 50 (ziedi un dekori) – 100 (neparedzētie izdevumi) – 831.37 ( pašizmaksa) = 1868.63 : 1.21 (atņemot PVN) = 1544. 32

Author's comment
Editor's remarks
Atlants